Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2022 13:21:00

Vláda jen vymýšlí, jak lidem život zkomplikovat

Vláda jen vymýšlí, jak lidem život zkomplikovat

Komentář na facebookovém profilu k nutnosti žádat o příspěvek kvůli růstu cen energií na úřadu práce

 Mně tedy nepřijde normální, že by si člověk po 45 odpracovaných letech a odvádění daní měl jít žádat na Úřad práce o příspěvek na bydlení kvůli tomu, že se vládě nechce snížit DPH na energie. Jurečkovi možná přijde normální, že na zvýšených cenách ještě vydělá stát, ale mně tedy ne.

Já mám pochopení pro to, že lidem přijde nepřijatelné sedět v čekárně Úřadu práce třeba vedle lidí, kteří zneužívají sociální dávky. Potkávám lidi, co se mi svěřují, že raději sáhnou do svých naspořených rezerv, že nepojedou na dovolenou, že nebudou chodit do kavárny či za kulturou, než by šli s prosíkem potupně žádat.

A mně to přijde hloupé, protože tato vláda a její ministři místo toho, aby pomáhali slušným lidem, tak vymýšlejí jen cesty, jak jim život zkomplikovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama