Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2022 9:16:56

Cenzura na pozadí zájmů Západu

Cenzura na pozadí zájmů Západu

Tak nám „vládní cenzoři“ zablokovali další medium.

 

K internetovému seznamu dezinformačních webů v češtině, kterých přibývá každým dnem (momentální počet 44) , přibyl další.  Web  MAP (Michal a Petr) přinášející již několik let každodenní pohled na  současný  světový i domácí politický vývoj.   V posledních dnech samozřejmě na  ukrajinsko – ruský konflikt. Jejich  poslední video (MAP 1129), prý porušuje pravidla o projevech nenávisti.  Není ale projevem nenávisti  například i sdělení kandidáta na prezidenta ČR  M. Hilšera ve vysílání CNN Prima news, podle kterého je správné, že  rakety  s jadernými hlavicemi  poletí do Moskvy tři minuty ?!

    Poslední vývoj v ČR ukazuje, že proti zvůli a podpoře fašizmu nejen naší vlády toho občané moc nezmůžou. Snaha uzákonit zákaz šíření pravdy pod trestem odnětí svobody hovoří jasně.  Je konec podobným vystoupení ve veřejných mediích  typu publicisty Martina Kollera, za jehož „šíření proruské propagandy“ ve vysílání Českého rozhlasu se stanice omluvila.  Patřila ale omluva posluchačům, nebo spíše vládě České republiky, která může  beztrestně podporovat  fašizmus  dodávkami zbraní na Ukrajinu a přisluhovat zájmům USA a NATO?

   Obyvatelé Ukrajiny, stejně jaké lidé celého světa mají právo žít v míru. Jakou si zvolí vládu, by mělo být především záležitostí každé země.  Že tomu tak není si je velmi dobře vědoma nejen  předsedkyně  Poslanecké sněmovny PČR Markéta Pekarová Adamová. Viz její vyjádření „Pro Českou republiku je důležité, aby Maďarsko v dubnových volbách zvolilo změnu- stejně jako my. Je totiž klíčové, aby Evropskou unii tvořily státy, pro jejichž vlády jsou na prvním místě demokratické principy, nikoliv prospěch jejich premiérů“. Ponechme stranou, že Markéta ťala do živého a popřejme ukrajinskému lidu, aby i oni, poté kdy dojde k ukončení válečného konfliktu na Ukrajině si zvolili  nového  skutečného premiéra. Premiéra, který bude sloužit zájmům a potřebám vlastního lidu, prosazovat politiku ve prospěch rozvoje vlastní země, přestane být loutkou Západu.  Stejně jako je tomu v současné ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama