Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2022 5:47:00

Symbolický dárek k Vánocům od této vlády

Symbolický dárek k Vánocům od této vlády

Komentář na facebookovém profilu k dostavbě D1.

 Kdo jezdíte přes Přerov, tak víte, jaké to chce někdy nervy a jak zoufale tu čekáme na dostavbu dálnice. Přitom zhruba před rokem hrozilo, že stavba zase nezačne kvůli prošlým povolením. Ještě jako opoziční poslanec jsem ale včas stihl sepsat novelu, díky které se stavba D1 a D49 neodkládá. Bez toho by tu D1 nebyla dokončena možná ani za dalších 10 let!

Naštěstí se vše podařilo a poslední stavba dálnice D1 dnes začala. Pomůže Přerovu a okolí odlehčit hlavně od kamionů, tedy velké tranzitní dopravy. Je to takový symbolický dárek k Vánocům od této vlády v tomto nelehkém období pro nás všechny, kteří zde žijeme a pracujeme. Chci poděkovat všem, kteří se na celé přípravě této stavby podíleli a předem i těm, kteří ji dotáhnou. Jsem hrdý na to, že to bude naše vláda, která po tolika letech tuto stavbu dokončí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama