PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2014 13:40:00

Jsem připravena jakkoliv podpořit Integrovaný záchranný systém

Jsem připravena jakkoliv podpořit Integrovaný záchranný systém

Vyjádření Aleny Gajdůškové k výbuchu muničního skladu ve Vlachovicích na Zlínsku.

 Výbuch muničního skladu ve Vlachovicích - Vrběticích na Zlínsku je velký problém, jehož rozsah v tuto chvíli ještě není znám. Chci ocenit fungování integrovaného záchranného systému (IZS), jehož složky fungují skutečně jako hodinky a podle informací které mám, jsou všechny složky na místě a dělají maximum. Ve skladu byla pěchotní a dělostřelecká munice, tudíž hasiči musí postupovat velice obezřetně. Jsem připravena podpořit IZS jakkoliv bude možné a potřeba. Jde hlavně o to, aby nebyli ohroženi obyvatelé v okolí, a aby se minimalizovaly škody po výbuchu a následném požáru.

Jsem velice ráda, že se nepotvrdila prvotní informace o původně pohřešovaných. Bohužel, v této chvíli jsou otazníky nad dalšími pohřešovanými. Věřím tomu, že se nakonec ukáže, že i tito lidé jsou v pořádku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama