Zdeněk Toman

Nejdříve mi dejte možnost si s Vámi promluvit, potom suďte.
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2014 7:43:01

3 roky od úmrtí V. Havla

3 roky od úmrtí V. Havla

Dnes jsou to 3 roky od doby, kdy zemřel bývalý český prezident, organizátor listopadového převratu a přisluhovač USA Václav Havel. Pan Havel, ale nebyl takový, jak ho vystihují veřejnoprávní média...

Položme si otázku, co vlastně Václav Havel udělal pro český národ? Vysvobodil ho z totility? Zbavil zemi nás komunistů? Vyhnal Rusy z naší země? Právem nechal rozdělit Československo?

Vysvobodil nás z totality?

Nikoliv, máme svobodu cestování, můžeme podnikat, vydělávat velké peníze, ale za jakou cenu? Za cenu toho, že nám přibývají bezdomovci a chudí lidé? A co tepve svoboda slova? Ta už tady dávno neexistuje. Díky němu máme místo práce v továrně měsíční docházení na Úřad práce. Kde vlastně zvítězila pravda a láska? Všichni se nenávidí a pravda? Ta už tu přeci dávno není, kdyby byla, víme jak je to s majetkem poslanců, víme jak je to s výbuchem ve Vrběticích...

Zbavil zemi nás komunistů?

Nikoliv, my tu přeci jsme pořád. Většina těch, kteří tu páchali hnusárny a nestáli za myšlenkou marxismu a ničili tak dobrou pověst KSČ, ti jsou stále v nejvyšších pozicích, ale za jiný politický subjekt.

Vyhnal Rusy z naší země?

Ano, vyhnal ruskou (sovětskou) armádu z naší vlasti, ale za jakou cenu? Za cenu toho, že tu máme nalezlou armádu USA? Tak je vlastně jedno, jestli tu jsou Rusové nebo Američani.

Právem nechal rozdělit Československo?

Ano, jen přihlížel jak si Klaus rozdělil naší vlast bez vědomí občanů. Jak by asi dopadlo společné referendum? Jsem přesvědčen o tom, že bychom se nikdy nerozpadli, nebýt Klause, Havla a dalších.

Václav Havel nebyl takový moralista jak se o něm píše. Chlap, který dokáže podvádět svou ženu (Olgu), je u mě nula, ale když dokáže zároveň podvádět i svou milenku (Dagmar), tak co si o něm má člověk myslet?

Mimochodem Dagmar Havlová (Veškrnová) to s Havlem také pěkně upletla a jistě mu musela dokonale zamotat hlavu, když v 80. letech podepsala Antichartu a o Havlovi řekla, že je to samozvanec. 

http://zdenek-toman.webnode.cz/news/a3-roky-od-umrti-v-havla/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama