PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2015 14:14:24

Otevřený dopis

Otevřený dopis

Autor se zabývá potřebou integrace politických sil na pravé straně politického spektra. Vyvozuje, že prosazení programu odpovídajícího současné světové i evropské situaci je možné jen sjednocením podstatné části skupin a hnutí v této části spektra.

 Dámy a pánové,

vážení spoluobčané,


prostřednictvím svých spolupracovníků jsem se již několikrát snažil kontaktovat pana poslance Okamuru s cílem setkat se a zahájit naprosto seriózní diskusi na téma spolupráce vlasteneckých stran. Bohužel každý takovýto pokus zůstal bez jakékoliv odezvy.

Předpokládám, že panu poslanci jde o to, uskutečnit názory, které hlásá. Z toho by ovšem zcela logicky měla vyplývat potřeba síly, jako výsledku jednoty a spolupráce.

Vstřícnost a porozumění jsem očekával i z ohledu na to, že i on sám prožil stejně hořkou zkušenost ze zrady poslanců, jakou jsem si musel projít před lety i já sám. Vzhledem k tomu, že znám z minulosti i jeho matku, myslím si, že bychom mohli najít společnou řeč.

Zdůrazňuji, že mi nejde v žádném případě o kritiku, ale o navázání skutečné spolupráce. Vždyť je tady tolik jiných „politiků“, kteří by si kritiku zasloužili. Stačí se podívat na politické spektrum. Zatímco levice je v naší zemi naprosto jednotná, ve středu a napravo je tlačenice, ve které se nikdo již pořádně nevyzná. Těch stran a straniček, které nemají nejmenší šanci a slouží vlastně jen k tomu, aby rozmělnily co nejvíce hlasů ve volbách, které si potom rozdělí vítězové. Kupodivu tak tito voliči, aniž si to sami uvědomují, slouží těm, které nejvíce nenávidí. A to je ještě otázkou, kolik z těchto straniček je financováno tajnými službami právě jen s tím výše uvedeným cílem.

Bohužel již přes dvacet let jsem jediný, kdo sjednocení vlasteneckých sil navrhuje, propaguje a konkrétně realizuje. Možná, že si vzpomenete na Moravskoslezský zemský sněm, společné kandidátky, bez ohledu na osobní sympatie nebo antipatie. Vstřícnost, kterou jsem prokazoval dnes a denně. To je také jeden z důvodů, proč jsem tolik napadán a ničen. Sjednocené vlastenecké síly by byly natolik silné, že by představovaly reálné nebezpečí pro vládnoucí garnituru. Proto také propagátor sjednocení musí být soustavně ničen a vládnoucí garnitura si oddechne jen, až přestanu dýchat.

Pokud mi někteří z vás píší, abych se s panem poslancem spojil, žádám vás tímto, abyste to samé zkusili i v opačném směru. Již dopředu za vaše úsilí děkuji.

Tímto činím opětovně nabídku ke spolupráci, zcela veřejně a naposledy. Pokud i tato výzva bud ignorována, budu muset pokračovat samostatně. Potom vy sami, vážení spoluobčané budete muset zvážit prospěšnost motivů a pohnutek jednotlivých aktérů a dopad jejich konání na budoucnost naší vlasti. Na základě tohoto zvážení se rozhodnete. Jsem si jist, že správně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama