Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2018 20:57:00

Rekonstrukce mostů u Žalmanova by mohla být hotova již v říjnu

Rekonstrukce mostů u Žalmanova by mohla být hotova již v říjnu

Komentář na facebookovém profilu k rozestavěnosti silnic v kraji.

Dnes jsem v našem Karlovarském kraji přivítala ministra dopravy Dana Ťoka, abychom navštívili některé silniční stavby, které realizuje Ředitelství silnic a dálnic na silnicích I. tříd.
Obrací se na mě totiž řada občanů, kteří nejsou spokojeni s tím, jak práce na těchto stavbách pokračují, mají dojem, že se na některých nepracuje. Proto bych chtěla panu ministrovi poděkovat, že se stavebníky přímo na místě jednal o možném dokončení některých oprav v dřívějším termínu, než bylo původně stanoveno. Například rekonstrukce mostů u Žalmanova by mohla být hotova již 15. října místo 17. listopadu a frekventovaný most v karlovarském Doubí se doufejme podaří dokončit do 30. října oproti naplánované polovině listopadu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama