JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2019 6:28:00

Letošní Velkou cenu podpoříme 25 miliony

Letošní Velkou cenu podpoříme 25 miliony

Celkem 25 miliony korun ze svého rozpočtu podpoří Jihomoravský kraj organizaci letošního závodu mistrovství světa silničních motocyklů Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně.

 Rozhodli o tom členové krajského zastupitelstva na svém zasedání 28. března 2019.

„Brněnská motocyklová Velká cena je jedním z nejvýznamnějších tuzemských sportovních podniků a kraj ji dlouhodobě podporuje. Jedná se o natolik významnou akci nadregionálního charakteru, že jsme se dnes rozhodli podpořit její letošní organizaci 25 miliony korun,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek.

Finanční podpora je určena k zajištění přípravy a realizace konání mistrovství světa silničních motocyklů Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně v roce 2019, které je součástí seriálu FIM mistrovství světa silničních motocyklů a které Spolek realizuje na základě promotérské smlouvy uzavřené s promotérskou společností seriálu mistrovství světa silničních motocyklů DORNA SPORTS.

Brněnský závod seriálu mistrovství světa motocyklů se na Masarykově okruhu letos uskuteční 2. až 4. srpna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama