PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2016 11:57:48 - RIA-BRAVO

Dobrý den,pane Skálo,tak co-ještě pořád si myslíte,že Klinika dělala bohulibou činnost??

Viděl jste záběry z Kliniky,které ukazovaly všude špínu,prázdné láhve,rozházené hadry a nepořádek se zbytky "čehosi"?Také rozbité zdi a vytahané kábly?Pořád si myslíte,že tam v takovém prostředí provozovali ZDARMA výuku jazyků,podávali kávu,občerstvení a měli dětský koutek??Kde byli hygienici,neboť tyhle prostory vypadají jako feťácké doupě a ne jako prostory pro jakoukoliv charitu!!!Pokud jste je neviděl-doporučuji,i s trapným komentářem osazenstva Kliniky,co tvrdí,že to tam donesli policajti :-)))Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2016 22:34:27 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Pokud jsme oba viděli tytéž snímky – a jsou-li autentické – pak se nad nimi skutečně zvedá kufr. Já a všichni lidé stejného politického kréda jsme ovšem ti poslední, koho se na dané téma sluší procvičovat na doby. My jsme sem tento rub „euroatlantické civilizace“ nezavlekli. Stížnosti radno adresovat těm, kdo tu spoustu lidí dohnali až do squatů a jiných míst na sociálním dně. A hlavně řešit příčiny, a ne si to usnadňovat lamentacemi až nad následky.