PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.08.2016 13:40:05 - Ignác H.

Válka s Turkem prostě musí být, aneb islámský teror v čele s Turkem

Dobrý den,
říká se, že v Evropě a již to potvrdili i arabské země, že je v Evropě kolem 450.000 muslimů schopných okamžitě vraždit - čekající na povel. A pořád nás ujišťují politici že nejsme ve válce s islámem - muslimy? Armády tu již mají a je pochopitelné, že nebudou vraždit a střílet všichni muslimové, to nikdy žádný stát nebojoval, ani všichni občané. Stačí mít armády a ty muslimové zde mají. Není otázkou zda, ale kdy přijde náboženský islámský teror v hromadné převaze. Stačí k tomu jen povel a možná přijde od Turků, aneb připravme se, válka s Turkem prostě bude. Není na čase si nalít čistého vína a říci, že všichni muslimové musí z Evropy pryč - i kdyby násilně??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.09.2016 0:44:05 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Hrát si na pohostinnou "Bundesmutti" a brebentit "Je pojďte, my to zvládneme!" - a pak se nestačit divit - je samozřejmě vrchol politického diletantismu a hazardérství. Vyhlásit válku muslimům, a ne teroristům, je však přesně tím, co potřebují ti druzí. Ty první je potřeba od nich izolovat, a ne jim je nahánět do náruče.