Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2012 10:21:51 - Loyza De Conteyner

Postih bez divadla

není to jen divadlo pro lůzu jak nás nazval Duka?Víte zaráží mě že NIKDO zatím nepodal trestní oznámení a na KONKRETNÍ PACHATELE neb se k tomui u veřejného soudního líčení sami přiznali že přijali "půjčky" od Bárty.
Víte proč mě to zaráží?Protože soudce Šochl je jednoznačně označil za ÚPLATEK.Ti lidé se přijetím této půjčky tedy dopustili tr.činu přijetí úplatku.Buď máme justici pro národ a skutečnou justici anebo si tady opravdu dělá každý co chce?Podáte ta trestní oznámení?Chtěl jsem to napsat i Soc.demokracii ale těm nevěřím.Myslím že hraje divadlo,hloupé a naivní divadlo na obranu národa.Přeji hezký den.LDC

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2012 8:48:27 - Ing. Jiří Dolejš

jak asi víte, obvodní soud pro Prahu 5 v této věci již rozhodl, soudce Šott odsoudil pana Víta Bártu pro úplatek na dva a půl roku podmíněně."Neměli finanční důvody si peníze půjčovat," řekl  při zdůvodňování svého verdiktu, proč je podle něj Bárta vinen. A ztotožnil se s tím, že si Bárta chjtěl poslance zavázat k poslušnosti. "V žádném případě nerealizoval přátelské půjčky," 

Je ale také pravdou, že rozsudek je nepravomocný z důvodů odvolání, které se zřejmě protáhne. Samozřejmě že i přijetí a neoznámení úplatku je trestné, takže kdo všechno dostal obálky může být ještě zajímavé. O tom však mají informace především aktéři samotní. Mé informace jsou jen z médií stejně jako ty vaše. Určitě by se němělo na někoho zapomenout, to by bylo flagrantní selhání státního zástupce a inciativu kohokoliv (třeba i opozice) by si zasloužilo..