Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.10.2016 20:08:35 - EU-svaz socialistických republik

Nepodvedlo ANO občany Ústeckého Kraje ?

Na billboardech ANO se neslibovalo darování hejtmana. Nebojí se KSČM vstoupit do podezřelé koalice, která zavání čímsi zvláštním ? Podle mého názoru extistuje důvod, proč Vám ANO přenechalo hejtmana. Tento krok je nelogický a neodpovídá realitě. Nebojíte se možné pasti, do které se může KSČM nachytat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2016 3:49:29 - Ing. Jiří Dolejš
Váš dotaz míří spíš na voliče ANO, vyčkejme podpisu koaliční smlouvy, ale zjevně  tentokrát budou obecně kraje přepestré, ani modré ani oranžové  - ANO v nich povládne s ČSSD, ODS ale i jinými. A někde to bude bez ANO. ANO je v krajské politice nováčkem, takže rozhodně nelze říkat že jde o přežití nějakého původního klientelistického přediva. Už přede volbami také říkal A. Babiš že všude netrvá na pozici hejtmanů. Je to jejich volba  ale matematický fakt  také je že koalice ČSSD a KSČM by neměla většinu. Tolik logika.  A past by sklapla, kdyby se v staré i nové koalici kývlo na něco špatného... to co teprve konkrétně přijde v tomto případě těžko předjímat. O. Bubeníček se svými kolegy odvedl kus práce na odstranění problémů z minula (problémy ROPu, krajské zdravotnictví). Doufejme že to nyní bude moci dotáhnout.  Ostatní ukáže čas.