PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2016 17:50:21 - probouzející se stassi

Dobrý den.

Mám dotaz pane Skála. Jak se chcete vypořádat s přesluhující členskou základnou?Narážím na věk předsedů a místopředsedů OV,kteří se vehementně drží svých funkcí. Věkový průměr jest 50-65let a drží se tam lidé,kteří ODMÍTAJÍ SI přiznat,že je rok 2016 a že už to nelze vést jak před rokem 1989.Situace je neuvěřitelně tristní.Mladých zájemců je hodně,ale ta čekací lhůta cca 15-20 je moc.To vážně nikdo ve vedení nevidí,že to je tak špatné?S pozdravem člen,který minulý měsíc musel odejít ze strany,jelikož jeho práce byla degradována až zesměšnována ze strany OV Uherské Hradiště a lidí zvolených do kraje za KSČM.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.11.2016 23:07:34 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  S tím se dá polemizovat jen zčásti. Jen připomenutím skutečně objektivních podmínek a těžkostí, které hrají roli též. Můj názor, jak to dostat znovu pozitivním směrem, je k přečtení i v řadě odpovědí na tomto profilu (a nejen tam). Váš odchod ze strany mne upřímně mrzí. Pokud nejde o definitivní rozhodnutí, které se už zvrátit nedá, moc rád bych si, třebaže nevím, kde mi hlava stojí, podebatoval i docela osobně.