PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2016 6:51:26 - Kladeňačka1

Vážený pane Skálo , proč nebojujete proti hnědému sametu stejnými zbraněmi jako oni proti vám KSČM?

Vážený pane Skálo , jste moudrý , nesobecký s politickou historií obeznámený člověk a tak víte o všech zločinech kapitalistů . Nedavno naši svatí , sametoví kapitalisté , plutokraté uctili památku obětí nezdařené kontrarevoluce v Madarsku v padesátých letech.A co takhle uctít památku sametových , kapitalistických obětí o kterých se vůbec nemluví jakoby ani neexistovaly , např. - pařížské vraždění alžírských demonstrantů policisty , četníky - Francouzská Osvětim a to v roce 1961 . Mrtvoly i raněné včetně žen a dětí házeli sametoví kapitalisté do Seiny jako za časů francouzské revoluce či dob incestního krutovládce svatého papeže Borgii. Lovili vše co se hýbalo 300 mrtvých --- a vám budou , hříšníci daleko větší , neustále vyčítat chyby z poválečných let euforie svobody a touhy se vyrovnat v duchu oko za oko zub za zub.Oni masakrovali lidi 15 let po válce v zájmu zachování svého otrokářství , kolonizace Alžíru . čerpáno z článku 5+2 ze dne 14 října 2016..Kdo uctí jejich památku ? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2016 18:03:02 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  Za slova uznání upřímně děkuji. Se svým názorem na to, co zmiňujete, se netajím ani na mikrofon nebo kamery. To, co bychom hrozně rádi vzali zpátky, se bohužel stalo i naším jménem. Sice v sebeobraně proti přesilovce, která se neštítila vůbec ničeho, stát se to však přesto nemělo. Avšak ti, kdo z toho dodnes třískají kapitál, mají na hrbu darebáctví a zločinů o celé řády výš. Na rozdíl od nás je přitom ještě líčí div ne jako dar z nebes. A pokračují v nich i dnes – z pozice práva silnějšího, a ne v legitimní sebeobraně. A právě to jim bere morální právo tlachat o „zločinech komunismu“.