PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.12.2016 20:46:44 - jeho nejtemnejsi temnosti

Ukrajina

Pane místopředsedo, četl jsem některé vaše články o Ukrajině. Z nich je patrné, že k Ukrajincům máte opravdu nenávist. Já občas bývám na Ukrajině, ne že by mě tam nikdy nenaštvali, nebo neokradli, to dělaj pořád, ale většinou jsou to normální lidé, kteří se pokoušejí přežít v dost těžkých podmínkách, domnívám se že Rusko se nemusí snažit ještě jim to stížit, ale to je holt taková ruská tradice, co se dá dělat. Domnívám se že my bychom je spíš měli podpořit. Co nám je po tom že maj rádi nějakého Banderu, ne že by to nebyl trochu nácek, ale Rusové taky velebí i o dost horší psychopaty typu Stalina, nebo Ivana Hrozného, ve srovnání s nimi byl Bandera aspoň relativně normální v našem slova smyslu. Nebojíte se že tahle jednoznačná podprora Putinovy politiky KSČM ruinuje voličskou základnu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.12.2016 16:29:41 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Mýlíte se hned nadvakrát. Ukrajince mám totiž z duše rád. Tím méně jsou mi sympatické týpky, které je ožebračily a v cizím zájmy dovedly až do absurdního krveprolití. Bandera a jeho ostří hoši byli krvelační darebáci. Kompletně, a ne snad jen tak trochu. Zdaleka jednoznačný vztah nemám ani k dnešnímu Rusku. Všemu, čím blokuje panovačné vrtochy Velkého bratra, skutečně fandím. Zlodějská "prichvatizace" a to, jak se dodnes podepisuje na "normálních lidech", se mi však z duše protiví.