PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 17:27:49 - Lizziee

Nové zákony, podpora terorismu

Dobrý den, pane Skálo. Tak nám od února zavedou trestný čin "podpora terorismu". Jeden z toho má trochu zmatek. Když budu podporovat imigranty, kteří mohou být potencionální teroristi, ale mě jich bude líto, páč to jsou dle Merkel chudáci běženci, co potom? A když budu podporovat a souhlasit s nálety USA bez mandátu OSN na ostatní země v rámci šíření demokracie, není to také trestné? Ono je to dvousečné, co je bráno jako terorismus teď se může s jinou vládou a jiným systémem stát běžným a podporovaným a naopak. To aby jeden nevěděl, co si ještě vůbec může myslet, no nedej Bože říkat... Myslíte, že politici vůbec tuší, jak moc se tohle proti nim může otočit? A ještě jedna otázka, ohledně dnešní propagandy v médiích, je opravdu možné, že ti "hlavouni' nechápou, že čím víc něco démonizují, tím více za tím lidé půjdou? Že je to prostě normální reakce? Děkuji a přeji Vám pěkný den. Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2017 23:10:25 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  Míříte správně, milá paní Eliško. Otázku terorismu mrzačí neúnosně dvojí metr. "Hlavouni" tím ovšem skutečně dosahují přesného opaku toho, co mají za lubem. A to je moc dobře.