Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2017 14:26:54 - Fleischer

Zeman a terorismus

Proč pode vás prezident řekl, že se po Česku pohybuje muž napojený na teroristické organizace? Chovanec to komentovat nechce, což podle mě vzbuzuje ještě větší paniku než to, co prezident řekl. U něj už lidé počítají s tím, že občas mluví rychleji než myslí, ale co si myslet, když ostatní dělají, že se nic neděje? A druhý dotaz, co říkáte na to, že významný americký deník o Zemanovi napsal, že je proruský a protimuslimský evropský vůdce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2017 23:12:22 - Mgr. Jana Černochová
Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Dobrý den,

prezident tak učinil jen kvůli své malicherné potřebě mít pravdu za každou cenu, znevěrohodnit své politické oponenty, dodat si na důležitosti a učinit se hezkým před veřejností. Jeho cílem bylo dokázat nadbytečnost Centra pro boj proti terorismu a hybridním hrozbám. Ačkoliv jej považuji také za nadbytečné, nedomnívám se, že by to mělo kohokoliv opravňovat ke zveřejňování tajných informací. K otázce, jaká by měla být reakce ostatních odpovědných představitelů lze říct jen tolik, že bez kroku A by nemusel následovat krok B a že tedy vinu nelze svalovat na nikoho jiného než na prezidenta Zemana, který zkrátka jako obvykle přestřelil.

Hodnocení prezidenta Zemana ze strany The Washington Post vnímám jako běžný projev svobody slova, který je založen na určitých aktech a výrocích, kterých se prezident v minulosti dopustil.

Jana Černochová