Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2012 12:28:30 - maminka

Kontrola politiků a ochrana KSČM

Jste připraveni a dostatečně obezřetní, aby jste jim nedali záminku? Vím, že pravice ji nepotřebuje, vlastní-li policejní aparát, mají různé možnosti jak zničit kohokoliv. Ale přesto, moc bych si přála, aby se jim to ve vašem případě nepovedlo.Snad máte pod kontrolou i zástupce na okresech a obcích.Děláte nějaká opatření a ochranu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2012 15:55:24 - Ing. Jiří Dolejš
KSČM má jednu zásadní výhodu - práce v této straně není rozhodně příslibem snadné kariéry a mocenského vzestupu. Kdo hledá tohle, tak asi volí jnou stranu. Silný mediální tlak i snahy konkurence po zákazu nebo alespon izolaci strany jsou známým faktem. Proto se k nám nehlásí nějací lehkoživkové, ale lidé připravení tuto zátěž nést a přes to se snažit o rozumnou politiku pro své voliče. Samozřejmě informace jak o kandidátech, tak o práci našich veřejných čiínitelů jsou a musí být předmětem zájmu i vnitrostranické veřejnosti. Pokud jde o různé provokace a dezinformaqční hrátky tak i v tomto doufám nakonec obstojíme. Musíme si být vědomi toho co píšete. Za posledních 23 let ale osvědčila KSČM určitou zkušenost, zvládkla různé útoky a i proto je její silné postavení v evropském srovnání výjimečné a přitom pevné.