PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 23:44:25 - mravenec-99

Multikulturní propaganda v českých školách a školkách

Neziskovky vzaly školy a školky utokem. Podívejte se na tuhle školku třeba http://www.ms-vrchlickeho.estranky.cz/ ...taková propagace, at si české dívky berou černochy - nepřijde Vám zvláštní, že vždy je žena bílá a muž černý? A to si vemte české učebnice - o všech rasách a kulturách se píše pozitivně a negativní věci se zamlčují. Kromě bělochů, na ty se naopak utočí. Nedávno jsem viděl v učebnici pro 4.třídu vskutku kouzelnou větu "Češi nejsou jen bílí". Takový nenápadný útok na identitu dítěte. Pokud mu budete říkat, že mezi čechy patří i romové, černoši a arabové, tak přirozeně se s tím neztotožní a bude spíše cítit odpor k čechům - o což se přesně snaží ti psychopatičtí sluníčkáři, kteří za tímto stojí. Dále se v českých učebnicích propaguje nekriticky eu - něco jako když adoroval sovětský svaz. A nakonec jsou z českých učebnic dějepisu vymazávány negativní dějiny o muslimech. Myslíte si, že je to všechno náhoda? Nakonec základním znakem totalitních režimů je indoktrinace dětí...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2017 23:47:30 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Osobně mám za to, že mnohem nebezpečnější indoktrinací dětí je to, jak hanebně se jim "přepisují dějiny". Permanentní urážky generací, které tuto zemi pozvedly výš než kdokoli dřív či potom, dětem przní i všechny morální hodnoty.