PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2017 22:16:38 - Votýpková Věra

Soudruhu Skálo

Velmi si Vás vážím a je mi líto že Vás nezvolili za předsedu strany. Myslím že máte jiné ambice ne předseda Filip. Mám divný pocit z toho že KSČM padají preference. Slýchávám od lidí proč KSČM není razantní. Na odejití z NATO neslyší,různé sociální myšlenky které jste měli v programu vyfoukli jiné strany. Proč se nezaměříte na zdravotnictví kde z fakultních nemocnic chtějí udělat universitní což je cestou k privatizaci. Vrátit lidem vodu tedy do rukou státu,na energetiku,prostě je plno řešení v čem byste mohli uspět nemyslíte. Jen sedět na schůzích a kdákat promiňte mi ten výraz je pro mě jako komunistku nepřijatelné. Sedíme na předvolební schůzi komunisté a utěšujeme se jak získáme lidi pro náš program ale jaký? Omýláme písničky a na předvolební schůzích nikde nikdo. tudíž jako vedení KSČM udělejte něco abyste dostali aspoň 40 mandátů a myslím že je to přání i Vaše.Nic nepomůže než razantnost a za měření jak jsem uvedla shora. Nejen vystoupení z NATO ale i z EU jak se mi lidi ptají

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2017 10:27:44 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Za sympatie upřímné díky! Sjezd ale rozhodl a já to respektuji. Ve volbách bude skutečně záležet na tom, aby nás lidé nevnímali jako krotší než některé z našich politických soupeřů. Durdit se, že nám kradou témata a hesla, je k ničemu. My musíme přijít s takovými, která nám nikdo z těch, kdo upsali duši dnešnímu režimu, nebude krást z principu. Jít pokaždé až k podstatě věci, nebát se ji nazvat pravým jménem, zároveň ale tak, aby tomu rozuměli lidé kolem nás. O tom je maturita radikálně levicové politiky. Letošní volby jí budou ještě víc, než kterékoli z předchozích, máte pravdu.