Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2017 9:50:16 - Mrazík

Ptala jste se občanů, zda s tím souhlasí a zda o to vůbec stojí?

Je pravda, že prezidentovu kampaň v kraji jste zaplatili z rozpočtu? Nepřijde vám to nehorázné plýtvání? Nemyslíte, že by šlo s penězi naložit efektivněji a v kraji něco postavit nebo opravit? I kdyby se peníze dali potřebným, tak je to pořád lepší, než takto financovat kampaň jednomu politikovi-ať jde o kohokoliv

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2017 14:57:33 - Mgr. Jana Mračková Vildumetzová
Prezident republiky Miloš Zeman navštěvuje kraje pravidelně každý rok, jeho letošní březnová návštěva Karlovarského kraje byla už čtvrtá za sebou. Díky tomu mají lidé možnost osobně mluvit se svým prezidentem, vidět se s ním a věřte mi, že na všech setkáních s občany jej letos v našem regionu vítaly stovky lidí, se zájmem s ním diskutovali a on jim odpovídal na veškeré dotazy. 

Za kampaň by se asi dalo označit každé setkání jakéhokoliv politika s lidmi. Jenže je třeba si uvědomit, že politik nesmí ztratit kontakt s občany a měl by s nimi mluvit o jejich starostech, aby zůstal takzvaně „nohama na zemi“ a věděl, s čím je třeba lidem pomoci.
 Jako hejtmanka jsem měla příležitost prezidenta seznámit se všemi problémy, které kraj řeší, a mám i zpětnou vazbu, že například při jednání s ministrem dopravy nás prezident následně podpořil v požadavku, abychom dostali více peněz na opravy silnic druhých a třetích tříd. Ano, kraj v roli hostitele platí návštěvy prezidenta ze svého rozpočtu. Ale nedokážu si představit, že bychom té možnosti nevyužili, zvláště když vidíme velký zájem lidí, pro které je návštěva prezidenta poctou.