PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2017 17:51:10 - -Che-

Dotaz

Přeji Vám hezký den pane doktore a chci poděkovat za minulou odpověd. Ještě mně něco leží v hlavě a vy k tomuto tématu budete myslím jako ryba ve vodě. Think -tank Evropské hodnoty. Viděl jste video pro gaye, kde hraje solo roli zástipce ředitele pana Radko Hokovského pro věci politické Jakub Janda pod uměleckým jménem Patrik Jakl? Myslíte si, že je důstojné, aby nám tenhle člověk vyprávěl o ruské propagandě v naší zemi? Dle mého to bere vážnost počinu. Další věc je, že tahle neziskovka dostává finanční podporu z našeho rozpočtu. Proč patíme takové organizace? Co nám mohou přinést? Jak jsem se díval na netu, její činnosti je nakloněn zřejmě i náš pan premier. Váš názor mě zajímá! Děkuji předem za odpověd.František.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2017 16:05:40 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  Já se na tohle téma, pane Františku, vyjádřil už několikrát. Má-li nás kádrovat inventář homosexuálního porna, je to i jednoznačné vysvědčení pro ty, kdo mu tu práskání platí z našich daní.