PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.07.2017 9:08:40 - Chlupáč

Kdy bude v programu KSČM vypsání referenda o vystoupení z EU?

Vážený pane doktore,přeji pěkný den
Dnes na Novinkách byl zveřejněn tento názor:
"Ještě nedávno nás krmili tím, že migranti utíkají před válkou v Sýrii. Utíkají za snadným bezpracným životem na štědrých dávkách. Další část také před tresty za klasickou kriminalitu včetně vražd v domovských zemích a ne za odpor proti režimu jak tvrdí. To jsou ti bez dokladů, s opálenými konečky prstů pro znemožnění identifikace podle otisků ze subsaharské Afriky. Problém je v afričanech kteří nejsou ochotni změnit svůj přístup ke svému životu a růstu populace. Vůdci to podporují a legalizují překročení hranic místo aby je chránili. Nemají odvahu říct dost Evropa se nemůže a nebude starat o celý svět. Dokud Evropa nezačne skutečně bránit své hranice a místo toho sem bude migranty ještě vozit tak se nic nezmění. Dříve či později vypukne skutečná válka kterou zažije ještě možná naše generace" K tomu přičtete fakt, že český dělník dře za třetinu německé mzdy na cizí firmy. Tak proč dále setrvávat v EU.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2017 0:09:13 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Sebeobrana před nekontrolovanou migrační vlnou se skutečně může stát hřebíkem do rakve bruselské buzerace. Samotnou migrační vlnu však  zastaví až spravedlivější svět. Právě migrační vlna tak jeho vznik může paradoxně urychlit.