Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2012 13:37:41 - Loyza De Conteyner

Obstrukce

Jak Vy tak KSČM aby se o restitucích hlasovalo v červenci??? SObotka to vydává za hotovou věc.Asi chce chlapec v srpnu na dovolenou že? Pokud NE tak nechápu proč povoluje? Tento zákon lze obstruovat prakticky do nekonečna anebo než KOALICE udělá chybu a násilím prohlasuje žměnu jed,řádu sněmovny(zde by ale měl ÚS šanci zrušit přijetí zákona o restitucích).Nevím jak dalece se znáte se Sobotkou ale tohle ČSSD škodí a ukazuje to že je ČSSD ochotná se prodat!!!!Tohle klidně Sobotkovi vzkažte ať ví jak na jeho jednání nahlíží voliči.Jinak samozřejmě přeji hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2012 13:53:05 - Ing. Jiří Dolejš

Obstrukční taktika má také své meze -  pokud se dnes ukončí schůze sněmovny (neprošlo přerušení do září), tak bod církví pokračuje na další, červencové schůzi a tam už je použitá obstrukční taktika omezená.

Platí to hlavní, tj. jak pevný je hlasovací blok za zákon - nyní prostá majorita, po případných vetech majorit 2101 hlasů. Uvidme co bude  dál...