Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2012 16:40:05 - Loyza De Conteyner

Prezidentské volby

KSČM bude představovat svého kandidáta na post prezidenta až na podzim.o vím z médií.Já bych představení provedl až v době těsně před volbami.To už nebude moci konkurence ve volebních spotech kandidáta KSČM očerňovat. Já si stále myslím že to bude pan Remek,mohl by být i ve Vašem vol.spotu,zejména jeho přínos u projektu Galileo,či nějaké rozhovory z Bruselu ,připomenutí vynikajícího období české kosmonautiky atd. A pak bych tam dal řešení krize.Lidé moc nečtou,neví o Vašem programu.Je to škoda.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2012 15:28:26 - Ing. Jiří Dolejš

Terpve před 14 dny projednala poslanecká sněmovna prováděcí zákon k ústvaní změně o přímé volbě preztidenta  - zhákon o prezidentských volbách. Ten musí projít Senátema prezidetsakoum kanceláří. Terpve potomvstoupí v platnost i účinnost. Takže reálných nominací a rozjezdu celé kampaně vyčkejme. Na podzim se rozhodně i KSČM, za kterou nyní vyjednává prezidentskou volbu trojice vyjednavačů - předseda Filip, poslanec Kováčik a senátor Homolka.

Jistě jste také postřehl že někteří kandidáti (např. Fischer, Dlouhý a další) už se vyslovili proti vlivu KSČM na tvrobu vlády po parlamentích volbách. Po letech kdy na Hradě sídlil představitel vyhraněné pravice je třeba promýšlet změnu - bude to o osbnostech, méně o stranickém profilu. Při vzestupu preferencí poltické levice by přitom bylo nemoudré zachovat se krátkozrace, tak aby do druhého kola nepostoupil kandidát, který má k politické levici blízko. Chyba z roku 2003 by se neměla opakovat.