Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2017 16:12:22 - Hádej, kdo jsem

Paní hejtmanko

Taky jsem četla, že byste měla být ministryní (http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/babis-uz-ma-jasno-o-jmenech-sedmi-az-osmi-ministru/1545841) a říkali to i ve zprávách. Ještě, že se člověk může zeptat přímo. :) Každopádně jedno je jisté. Určitě byste byla lepší než Chovanec. Víte, mě se líbí, že hrajete fair play. Narozdíl od hejtmanů, Jermanová už rezignovala a vy se tomu nebráníte. Ostatní zatím vyčkávají, jak se budou věci vyvájet a pak se pokrytecky rozhodnout. Kdybyste si vy mohla nechat obě funkce, učinila byste tak? Já si myslím, že ne, ale nevím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2017 22:53:36 - Mgr. Jana Mračková Vildumetzová
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. To, že bych se mohla stát ministryní, jsem se dozvěděla z médií stejně jako Vy, o této možnosti se mnou nikdo oficiálně nejednal. Je na každém, kdo byl zvolen do poslanecké Sněmovny, aby se sám rozhodl, pokud má více funkcí. Já jsem zvyklá vždy dělat svou práci na maximum a nedokážu si představit, že bych si ponechala obě funkce. Proto v nejbližší době oznámím své rozhodnutí, zda zůstanu hejtmankou Karlovarského kraje, nebo dám přednost poslaneckému mandátu. Ostatně proti kumulaci funkcí se vyslovilo i vedení hnutí ANO a já se s tím plně ztotožňuji.