PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2018 20:03:30 - Omega

Srozumitelnosti postojů ANO nepřidává ani sám Andrej Babí.

Vážený pane Valento,
Vy osobně se domníváte, že KSČM včetně celého politického spektra v Parlamentu ČR, jako instituci aktivně nelegitimní a protiústavní zákonodárné moci de iure absolutně neplatné České republiky, jste schopen konat srozumitelně a nikoliv kolaborovat s ostatními poslanci podvodníky? Copak jste spolu s cca 10 milióny občany Československé federativní republiky pravomocně v referendu rozhodli o rozdělení či vystoupení jednoho z národů ze státního svazku federace? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2018 9:54:00 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, omlouvám se, že reaguji až nyní. K Vašemu dotazu: Skutečně se domnívám, že jsem schopen konat srozumitelně a zcela jistě nekolaboruji s nikým , a za žádné prebendy. Fakt, že ve sněmovně dochází k obdobnému hlasování u politických stran, nelze považovat za kolaboraci (přece nebudeme hlasovat např. proti navýšení důchodů, nebo posílení investic v ČR, když také ODS a TOP pro ně hlasuje atd.)...Že byla společná republika rozdělena mne osobně velice mrzí a vždy jsem proti tomuto aktu hlasitě vystupoval. To však neznamená, že když už byl tento protiústavní krok v minulosti učiněn, přestaneme jako komunisté rezignovat na obhajobu zájmů lidí, zejména těch nízkopříjmových či jinak oprávněně potřebných. A to jen proto, aby si někdo náhodou nemyslel, že "kolaborujeme". Věřím, že veřejnost si uvědomí nezastupitelnou roli komunistů a v blízké budoucnosti jim vyjádří podporu a to zejména ve volbách. Jinak šanci na radikální změnu tohoto nehumánního systému kapitalismu bez přívlastků nevidím..S přátelským pozdravem..JV