PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2018 19:18:40 - Jana Gabauerova

Pane poslance

Precetla jsem si Vas prispevek a plne s Vami souhlasim. Puvodne jsem se chtela zeptat na chovani nekterych poslancu s TOP 09 a pani Nemcove, ale Vas clanek mi uz odpoved dal. Jen je mi nejasne to, ze to mela byt schuze poslanecke snemovny a senatu, byt slavnostni. Tedy oni poslanci byli v praci? Jak je mozny ze klidne odejdou z prace a jdou na PIVO? Ja bych si to dovolit namohla byl by za to padak na hodinu.!!! Dekuji a preji pekny zbytek dne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2018 14:23:54 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
Dobrý den, skutečně se jednalo o společnou schůzi Poslanecké sněmovny a Senátu a to s jediným bodem programu, a to slavnostním slibem staronového prezidenta ČR. Máte absolutní pravdu, odejít z práce, byť s její náplní zrovna nesouhlasím, je silně amorální, ovšem fakt, jít místo toho do hospody a ještě se tím veřejně chlubit, již vypadá jako naprosté pohrdání nejen morálkou, ale i celým demokratickým zřízením, zejména tedy formou demokracie zastupitelské. Domnívám se, že černé, oplackované oděvy některých jedinců z řad ústavních činitelů by napříště mohly zcela postačit jako symbolická forma protestu. Na druhé straně ovšem volič může vidět, jak je s jeho mandátem některými ve skutečnosti nakládáno. S pozdravem JV