Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2018 19:37:59 - Radka J.

Zalekl se Hamáček?

Já si myslím, že hlavní důvod, proč koalice mezi vámi a ANO nedopadla je proto, že Hamáčkovi muselo být jasné, že by v referendu byla většina členů proti a to by bylo docela fiasko. On by něco vyjednal, ale pak by to bylo k ničemu, a proto raději jednání ukončil. Nebo myslíte, že tenhle názor, je naprosto iracionální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2018 13:39:09 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že by byl iracionální. Nicméně od samého počátku, kdy A.Babiš řekl, že bude do smrti premiérem, se stanovila podmínka zisku buď ministerstva financí nebo ministestva vnitra. To ovšem ANO 2011 odmítlo, takže svádět vinu na ČSSD není spravedllivé. To, že A.Bbaiš či KSČM kalkuluje a neustále počítá, tak to by si měli osvěžit paměť a přiznat, že zrovna komunisté a SPD získali více placených funkcí v polsanecké sněmovně, než jim náleží. A opravdu srovnávat ministertsvi kultury s ministertsvem financí je poněkud matoucí. ČSSD je si vědoma, že by tahala za kratší konec provazu a že v poslanecké sněmovně vládne koalice ANO, SPD a KSČM. Proto chtěla důstojné zastoupení na ministerstev, které jsou vidět a které moho prosadit náš volební program. Já osobně bych od samého počátku dal pouze jednu podmínku. A to, že ve vládě nebude sedět trestně stíhaná osoba. A klidně bych vzal resort obrany či zemědělství. Tam je fůra práce a sociální demokracie mohla dokázat, že to s občaqny naší země myslí upřímně. Také nechápu, proč dostává neustále prřednost resort vnitra před obranou. Zřejmě proto, že je tam více policistů a hasičů. Jinak ani nechci spekulovat. Vina za to, že po šesti měsícíh od voleb nemáme většinovou vládu je na A.Babišovi a na prezidentovi M.Zemanovi. Ti způsobili, že nám vládne vláda bez důvěry, vláda Agrofertu s trestně stíhaným premiérem.