PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2018 13:49:02 - Princ

Vydání Nikulina - reakce na odpověď

Dobrý den, jak jste určitě poznal, nejsem všeználek, ale úplně obyčejný občan. Vy jste mě zahltil otázkami, na které vám nedokáži odpovědět a proto, že mám otázky, tak se se vás zeptal. Vy jste mi ale nedal odpověď na to, proč Rusko neprojevilo zájem o vydání Nikulina dříve než USA? Co v tom Rusku bránilo? A proč je tady tolik povyku pro jedno vydání. Podle mě je vydávání dnes již běžná praxe. Děkuji, pokud mi odpovíte, ale na nic se mě neptejte. Fakt tomu vůbec nerozumím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2018 16:12:07 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Nejsem ruský prezident, ministr zahraničí ani žádný jiný činitel. Mohu tak pouze volně dedukovat. To, čeho se Nikulin měl dopustit u sebe doma, bůhvíjak vážným zločinem není. Justiční mechanismy možná právě proto nijak nespěchaly. A zrychlily tempo poté, co vyšlo najevo, že se Nikulin, bude-li vydán do USA, má stát vydíranou hříčkou další konstrukce "strany války". To jsou však jen mé ryze osobní hypotézy.