Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2018 11:35:33 - Hvizd

Co se změnilo?

Vy už nejste místopředseda, ale jinak sjezd žádnou změnu nepřinesl. Nebo věříte v nějaký zázrak? Teče vám do bot a vy se nepřezujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2018 10:51:40 - Ing. Jiří Dolejš

Pan Skála a já jsme sice nebyli zvoleni do funkcí, ale především KSČM neučinila krok k normalizační nostalgii ani úkrok ke xenofobním sirénám a la SPD. Radši opatrnost nežli změna, která by vedla do pekel. JNMo tak je Praha méně zastoupená, nevadí. Ve vedení jsou nyní také tři ženy a jasně bylo sděleno že pokračujeme v kursu který s KSČM udělal evropské unikum mezi podobnými stranami. Další omlazování o lidí, kteří jsou mentálně v 21. století a nevedou minulé zapšklé války může nás dále jen posílit.

Špatnou změnu si delegáti nenechali vnutit. Taková strana má dál smysl a perspektivu i když je nyní hodně pragmaticky opatrná pokud jde o potřebné modernizační kroky. Nepotřebujeme zázrak, pouze si musí KSČM další vývoj trpělivě odpracovat. Opačný vývoj by byl katastrofou. a jakákoliv zpatlanina  "stalinizujícího retra" a "fašizující  paniky" by ji zbavila skutečně levicových voličů. Jsem rád že k tomu nedošlo a že tato strana může mít i dál moji základní důvěru.