PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2018 14:49:48 - -Che-

Dotaz

Zdravím Vás, pane Skálo. Zeptám se Vás přímo: Nezisková organizace Evropské hodnoty je částečně placená z našeho rozpočtu. Je možné, aby její výkonný ředitel Jakub Janda posílal do světa prostřednictvím Twitteru hlášky typu: "Musíme potrestat Rusko za jeho vojenskou neinformovanost a inteligenci nepřátelskou invazi do našich demokracií." Kde vzal ten člověk mandát na taková prohlášení? Proč se takovými aktivitami nezabývají naši politici? Vím, že se Vám tohle také nelíbí ale co s tím jde udělat? Za naše peníze tihle podivní tvorové dělají naší zemi ostudu . . Děkuji předem za odpověd a držím Vám palce! František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 13:59:02 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Vaše otázka míří do černého. Hvězda homosexuálního porna v. v. smí podobné bláboly plkat leda svým vlastním jménem. On však dokonce veřejně hecuje k tomu, aby se každý, kdo myslí vlastní hlavou, a ne v chomoutu rusofobních hororů, musel zpovídat z "vlastizrady". Ptáte se, co na to "politici"? Těm, co z rusofobie živí své vlastní nicotné kariéry, Jandovo žvanění vyhovuje. Ti, které ty žvásty urážejí, by měli konečně spojit síly, jak financování "neziskovek", strkajících čumáky do politiky proti zájmům naší země, zatnout finanční kohoutky - a podrobit jejich finanční injekce ze zahraničí stejné registraci a regulaci, jako je tomu v USA či jiných zemích včetně Ruska. To se však - nehledě na opakované výzvy i z řad naší strany - zatím podařilo jen v bůh ví proč vlažných náznacích.