PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2018 14:15:43 - Korekt

Vyhodnocení

Myslím si, že je to snaha současného vedení strany, dostat se lidově řečeno k lízu ,tedy zabezpečit si vlastní příjem ať už v pozicích ve vyborech tak i ve správních orgánech státních firem. Kdyby to bylo za účelem kontroly tak v pořádku,ale je to podle mne z osobního prospěchu a tím je motivována i snaha některých podpořit vládu korouhvičky Babiše i s současnou nedůvěryhodnou ČSSD s Hanáckém. Dle mého názoru je to cesta do pekla neboli do propadliště dějin.
Děkuji za odpověď imail. stojan.antonin@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2018 17:43:09 - PhDr. Josef Skála, CSc.
 To podezření se mezi lidmi šíří lavinovitě. Čelit se mu dá jedině naprosto "transparentním" postupem (řečeno módním slovníkem). Tedy zveřejněním konkrétních jmen lidí, o něž má jít, jejich životopisů v daném oboru a osobních závazků, co v dané centrální instituci hodlají změnit, proč a jak. A pak samozřejmě i pravidelným veřejným skládáním účtů z toho, co vykonali, co to přineslo, nač narazili a jak se s tím hodlají vypořádat. Už jejich výběr nemůže být logicky jen zákulisní hrou, ale svého druhu "veřejným výběrovým řízením" na půdě strany i širší levicové komunity. Jinak se nepěkná podezření budou šířit o to víc - s vážnými následky pro prestiž celé strany.