PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2018 13:56:04 - Helda

Žáby na prameni úspěchu KSČM

Vážený pane Skálo!
Velice ráda poslouchám Vaše hovory na nezávislém rádiu. Vše, co říkáte, mi mluví z duše, a to určitě nejen mně. Škoda, že Vaše kampaň nebyla více úderná a nebyl jste to Vy, kdo stanul v čele celé KSČM. Máte tam pár straníků, kteří dělají straně jen škodu. Pohrobek staré garnitury Filip nebudí vůbec žádné sympatie, ani naděje. Šílený škodič je také p. Dolejš, člověk od pohledu přesně takový, jaké jsme znali z dob z šedesátých až osmdesátých let, jedním slovem člověk, který jde za postem přes mrtvoly. Také už vaší straně během let stačil hodně škodit a uškodit. Zrovna tak europoslankyně Konečná za nekřesťanské peníze zrazuje rodnou vlast. Směťte toto staré i nové pokřivené harampádí a uvidíte, jak preference strany půjdou nahoru. Souhlasíte s tímto pohledem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2018 17:54:44 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Díky za milé sympatie! Pro návrat komunistické strany do pozice, kdy bude znovu alternativou pro lidi, s nimiž se kapitalismus nemazlí, udělám, co bude v mých silách. Je to ovšem střet s velkou přesilovkou. Jistým lidem logicky fandí i režimní média, mocenští panáci i jiné erární a zahraniční struktury.