PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2018 14:52:18 - hlodaveczct

Dobrý den ,pane doktore.

Chci se vás zeptat jako jednoho z mála inteligentních politiku ,zda je normální, aby prostí občané musely mít zdravotní prohlídku třeba i do sebevíc debilního povolání jako je třeba vrátný a politik,který zodpovídá za miliony životu ,nemusí mít žádné lékařské vyšetření?! Dle mne je to naprosto amorální a čím dál víc se ukazuje, že v politice sedí fanatici,labilní osoby a psychopate! Není na čase uvažovat o tom,že každý kdo je v politice či se chystá do ni vstoupit by měl prodělat psychiatrické a psychologické vyšetření ,před nezávislou komisi? Jistě ta nezávislost by se v tomto zkorumpovaném státě musela ošefovat zákonem ,aby hrozil za manipulování vyšetření velice tvrdý postih. Jaký je na to váš názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2018 0:12:16 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Zajímavý námět, projde však jen sotva. Mít v politice co možná psychopatů i lidí s jinými charakterovými defekty totiž jistým kruhům náramně vyhovuje.