PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2018 17:32:08 - Kladeňačka1

Proč LEŽ a NENÁVIST ovládá SOUČASNOST ?

Dobrý den vážený pane doktore Skálo .Je hrozné sledovat , jak západní propaganda plná lží a nenávisti k jiným národům jako mor zachvátila celý svět.Jak se hlupáci a gauneři presentují jako moudří a slušní lidé.Vím o Vašich aktivitách proti překrucování dějin,které má dnes zelenou a děkuji Vám za ně.Husitu Jana Žižku z Trocnova bude hrát za 1/2 mild. ceny filmu -- papeženec Amík " Rambo " z New YORKU . Udělají z něj sametoví papeženci , prodavači odpustků , hanobící učení J Krista -- obyčejného válčícího lapku a člověk se na to musí bezmocně dívat . Div že neoslavují válečného krvavého Napoleona a bestiálního Hitlera . Mám strach z těch tzv .západních " demokratů " , kterým jde jenom o zisky , války a uchvácení moci . Nevím , co udělat proto , aby se knihy se skutečnými fakty z archivů dostaly do škol , na výsluní knižního trhu .Vy už jste pane doktore svojí cestu PRAVDY našli , ale co my , řadoví občané vystaveni lžím a nenávisti Západu a českých , hnědých " sluníčkářů " Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2018 19:06:41 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Vaše obavy sdílí stále víc slušných a moudrých lidí, milá paní "Kladeňačko". Tvoří však příslovečnou "mlčící většinu". Tím víc teď musí to, co mají na srdci, tlumočit veřejně každý, kdo se boje o veřejné mínění účastní. Hezky to formuluje paní Lenka Procházková, před lety signatářka Charty 77 a teď brilantní disidentka proti dnešnímu darebáctví a lhaní. Hlavně mladší lidi, jak říkává, ty dějiny zmrzačené k nepoznání hrozí změnit v "duchovní bezdomovce".  Právě to je však cílem "presstituce", úkolované "vyrábět souhlas" (oba ty pojmy jsem převzal z USA). Ti lháři však navíc vyrábějí odpustky těm, kdo vraždí napříč světem dnes. Tím víc se jim musíme postavit, máte svatou pravdu.