František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2018 21:06:16 - tak jo

pane Kopřivo

Když už se vyjadřujete ke hře Babiše na podle Vás "domnělou šikanu", znáte základní prvky šikany? Proč se na neustále se opakujícím šikanovaní chtějí podílet i Piráti? Nešli jste do parlamentu vést konstruktivní diskusi zbavenou emotivního balastu propagace politických bojů? Děkuji za odpověď a snad i zamyšlení nad nápravou neúnosného stavu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2019 16:31:45 - František Kopřiva
Dobrý den,

o nápravu neúnosného stavu se pokoušíme, ale z nějákého důvodu se jak v parlamentu tak ve společnosti stále nachází dostatečná podpora trestně stíhaného premiéra, který velmi pravidleně lže (a je to fakt snadno dohledatelné), kvůli kterému jsme v EU za zloděje dotací, kteří nejprve bojovali za to, aby si mohli sami rozhodovat o tom, koho přijmou jako uprchlíka, a následně nepřijali ani 50 sysrských sirotků. A ještě stojí za doplnění pravidelné kradení návrhů opozičních poslanců.

Nejsem si jist, kde vidíte emotivní balast nebo šikanu nebo jak si představujete konstruktivní diskusi. Piráti mají naprosto jasně dané velmi snadno splnitelné podmínky účasti ve vládě, stejně tak jo otevřeně podporujeme vládní kroky, které se shodují s Pirátským programem. Jenom prostě chceme, aby se problémy okolo pana Babiše vyřešily, a to vy mělo být i v jeho vlastním zájmu, jestli je nevinný.