Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2019 16:21:36 - Hubert.

Předseda

Víte jak to připadá mě? Že charismatičtí lídři mizí a nastupují většinou méně charismatičtí, kteří jsou navíc dost úzce vyprofilovaní a nedokáží oslovit nové voliče. Myslím, že tím opravdovým lídrem je nyní jen Babiš, Okamura, Bartoš a Vy. Ostatní jsou dost nemastní a neslaní. Pořád říkají to stejné a s lidmi se moc nebaví. Nebo jen s těmi, co se účastní jejich mítinků nebo jen s těmi co jim fandí. A pokud nemám pravdu, proč se tzv. tradičním starnám nedaří? Topka odchod Schwarzenberga přežila jen zázrakem a podle mě je její konec stejně nevyhnutelný. Opravdu chcete skončit i vy? Neměl by váš nástupce teprve uzrát? A nebo co kdyby jím byl Farský? Ten má také zkušenosti, přehled a dokáže mluvit k věci. Myslím, že máte jako strana potenciál,

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2019 15:01:49 - Mgr. Petr Gazdík
Také věřím, že STAN má potenciál oslovit další voliče. Ale nemyslím, že bychom měli málo charismatických lidí, jen třeba nejsou momentálně vidět. Rozhodne celostátní sněm STAN a já věřím, že rozhodne moudře.