Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2019 9:35:25 - šebánková

Proč si držíte tolik funkcí, i když si to váš manžel nepřeje?

Sama jste to řekla, že by byl radši, kdybyste se nějaké vzdala. A není snad rodina to hlavní? Mě osobně je jedno, kolik máte funkcí, protože vím, že to stejně neovlivním. Sliby se slibují a lidé chybují. A hlavně nejste sama, i když útočí hlavně na vás. Mě opravdu jen překvapilo, že někdo, kde se navíc čerstvě vdá, dá raději přednost práci před manželem. Proč? To vám za to práce nebo snad peníze stojí? Vždyť život je krátký a práce je podle mě jediná věc, která vám neuteče. Šebánková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2019 14:39:09 - Mgr. Jana Mračková Vildumetzová
 Vážená paní Šebánková,

děkuji za Vaše dotazy a rovnou říkám ano, rodina je to hlavní. Když má člověk rodinu a zdraví, je to ten největší dar, kterého by si měl vážit a opatrovat jej. Jsem ale také člověk zodpovědný za náš Karlovarský kraj, kde jsem se narodila a řadu let žila. Je to kraj, který si z minulosti nese velkou zátěž, potýká se s následky těžby a dalšími věcmi. A já mám za úkol zlepšit život lidí v našem regionu a budu se o to snažit na maximum. Věřím, že k tomu napomůže i to, že v poslanecké Sněmovně mohu jednat o krajských zájmech přímo s ministry, s vládou. A při tom všem věnuji každou volnou chvíli rodině, v níž mám velkou podporu.