Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2012 10:43:51 - Šťoural

Nezklamat

Preference KSČM rostou. Jak jste schopni zajistit, aby jste po volbách svoje voliče nezklamali, tak jako VŠECHNY politické parlamentní strany v minulosti. Jaký je u vás vybudován protikorupční mechanizmus - například - zamezení přílivu prospěchářů při případném volebním úspěchu, zamezení korupce vašich straníků na korupčních postech apod.
Myslím, že tato horká témata nezajímají jenom mě, ale i velkou většinu vašich potencionálních voličů. Zatím jste totiž jediná parlamentní strana bez korupční kauzy, což je dle mého HLAVNÍ fakt, provázející váš růst preferencí.
Hodně zdaru

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2012 12:13:56 - Ing. Jiří Dolejš

Pokud jde o regionální úroveň, tak tam á KSČM snad nejsilnjší rezrvoár. jde o lidise z,ueností z lidosprávy,kteří ze své práce nim moc celých dvacet let neměli, žádná chovná stáj nějakých kmotrů a velrybářů. Takže bylo možno vybírat na základě této zkušenosti. Žádní šplhavci, karieristi. samozřejmě kontrola stranická i ze strany veřejnosti je  nutná. Jsme si ěvdomi toho, že tuto devizu nesmíme prohopodařit.

Pokud jde o centrální úroveň, tady nemají cenu patetické sliby - tady jde o to aby se prosadili komplex protikorupčních návrhů, které to budou řešit důsledně a systémově -  např. o majetkových přiznáních, prodloužení lhůt na promlčení různých zlodějen atp byla nyní řeč, protože dostaly podobu konrétních návrhů, zatím  těmi druhými brzděných. Zkoušky praxí a větší pozornosti se nebojíme - záleží nyní na voličích