PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2021 16:04:22 - ZOROo

Jak KSČM hlasuje...

Váš předseda včera na tiskovce k ukončení spolupráce s vládou řekl, že od teď budete hlasovat podle obsahu návrhu ne podle toho, kdo ho předkládá. Nemyslíte, že to je váš největší problém? Že jste dosud hlasovali pro návrhy podle toho, kdo je předložil a ne podle kvality a vašeho programu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2021 8:35:03 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
Dobrý den, my jsme vždy hlasovali podle obsahu, nikoliv podle toho, kdo to předložil. Důkazem jsou častá hlasování proti menšinové vládě, což lze snadno ověřit v protokolech o hlasování poslanecké sněmovny. Pouze v zásadních hlasováních typu "státní rozpočet" či "důvěra vládě" jsme jednotně vládu podrželi, což nyní již nemusí být možné. Program KSČM byl vždy v našich hlasováních naplňován prakticky beze zbytku a v pouhých 15 poslancích jsme toho prosadili pro občany skutečně hodně. Fakt, že si to následně Babiš mediálně prodal jako svoji zásluhu, je bohužel věcí jinou. S pozdravem JV