Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2022 8:21:52 - Libuše Jízdná

Vyhlásí vláda referendum o cizích základnách na našem území

Paní Ćernochová, vy máte ve svém názvu Občanská demokratická strana. Demokracie je, o diskusi .Diskuse v parlamentu nepřipouštíte, chováte se jako vojsko na dobytém území. Tak zásadní věc, jako je pobyt cizích vojsk na našem území musí schválit občané této země v referendu. Ptali jste se občanů, kteří si vás jako své zástupce zvolili, abyste spravovali tuto zemi, ptali jste se jich na jejich názor. Něco neuvěřitelného, co tady předvádíte. A to jste u vlády teprve 100 dní. Nedovedu si představit vaše vládnutí ještě 3 roky. Takže paní Ćernochová, tohle vám bez referenda nesmí projít, očekávám o tom diskusi, tak jak to má v demokracii být. Referendum je legitimní prostředek o zásadních otázkách, které se zásadním způsobem dotknou v šech občanů ĆR. Co vy na to.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Anna Hlásná, M.V., Rémus, Královna Kleopatra, Ne-ovčanka, Elias_, valissen, jivav, lexar, miroslavkukla, Vitekar, ppadys, Milyarda, soudna1, Holzel, silverA

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.