Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2022 15:41:09 - xaver.mirek

Proč jste vlastně založil STAN?

Prý jste to byl Vy s Polčákem. Vždyť stran a hnutí máme nespočet, proč další? Možná mi řeknete, že jste chtěli prosazovat zájmy starostů na celostátní úrovni. Ale když jste získali dost silný mandát, nevyužíváte ho pro obce - nechápu, proč třeba neřídíte ministerstvo pro místní rozvoj. Hlavní téma Rakušana je pomoc Ukrajině a boj s dezinformacemi, což pro obce také není stěžejní. A už od voleb vás zaměstnávají různé kauzy a skandály, které se paroxně týkají zakládajícíh lidí, tak nyní pochybuji, o skutečném významu vzniku hnutí. Druhá věc, politikům podle mě škodí, když jsou ve funkci dlouho Nestálo by za to omezit délku mandátu, hlavně u zákonodárců? U starostů bych to asi neřešil. Ale když ho má omezený prezident, proč nei poslanec? Děkuji. Xaver

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2022 14:28:10 - Mgr. Petr Gazdík
Chtěli jsme, aby starostové, lidé se zkušenostmi z komunální politiky měli zastoupení i ve vrcholné politice více, než do té doby. Pochybovat samozřejmě můžete, je to Vaše právo. Já věřím, že prací Vám i ostatním dokážeme, že chyba jedince neznamená, že hnutí jako takové je špatné.