MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2022 14:32:31 - Brexit

předsednictví

Dobrý den, četl jsem vaši kritiku našeho předsednictví. Přiznám se, že mi je ukradené, na druhou stranu to podle mě nebyla vůbec ostuda - nebo o žádném skandálu nevím a přijde mi, že vy jen kritizujete. Myslíte, že někdy nastane doba, kdy nebudeme popřát jen sledovat, jak opozice kritizuje vládu a naopak? Netvrdím, že není kritika špatná a dost často i na místě, ale zase jen kritizovat, to umí každý. Fakt není nic, za co byste vládu třeba i pochválil? I třeba mimo naše předsednictví

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.12.2022 21:00:48 - MUDr. Jiří Mašek
Zdravím a děkuji za dotaz. Současné rozdělení sil, nejen ve sněmovně, je takové, že umožňuje opozici jen kritizovat, to co si kritiku zasluhuje, jinak si koalice prosadí co ji napadne.Za minulé vlády jsme zvali zástupce  opozice ,například za Covidu, do krizových štábů, různých odborných platforem při ministerstvecha podobně. Dnes se nic podobného ve vztahu k migrační a energetické krizi  neděje. Navrhujeme tedy řešení v parlamentu, na tiskových konferencích stínové vlády  a podobně. Vláda nekomunikuje a řešení  nepřijímá,  případně přijme s půlroční prodlevou.