Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2023 15:53:56 - Majda87

Překvapilo vás, že to Středula odpískal?

Proč myslíte, že měl tak nízké preference? Myslíte, že je to definitvní konec ČSSD - byl totiž vaším podporovatelem a naopak? A koho teď budete volit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2023 18:39:16 - Ing. Antonín Seďa
Nepřekvapilo, protože reálně zhodnotil své šance. Dokonce podpořil Danuši Nerudovou, o které si myslím, že by oyla vhodnou prezidentkou. To, že Josef Středula podporoval a podporuje sociální demokracii je logické. Vždyť jak odbory, tak ČSSD hájí zájmy zaměstnanců a proto mají k sobě blízko. Proto si nemyslím, že zrušení kandidatury bude mít nějaký vliv na budoucnost sociální demokracie. Stačí se podívat na prezidenta Miloše Zemana, který dělal vše pro omezení vlivu ČSSD, která jej v jeho očích zradila. Nejprve založil v poslaneckém klubu ČSSD svoji pátou kolonu, kritizoval Vl.Špdlu a další předsedy ČSSD, zaloýil svoji politickou stranu SPOZ, podporoval A.Babiše proti B.Sobotkovi a tak bych mohl pokračovat. Chci říci, že bývalý předseda ČSSD v roli prezidenta spíše přispěl k pádu sociální demokracie.než že by využil svůj viv k její podpoře. Naopak bych uvítal větší spolupráci a podporu s odborovými organizacemi, aby zaměstnanci měli své zastání v Parlamentu ČR. Dnes je nehájí žádná z politických stran, zastoupených v poslanecké sněmovně., o současné vládní koalici ani nemluvě. Negativní dopady vládních rozhodnutí již pociťují všichni občané a je jen otázkou, kdy jim dojde trpělivost a kdy konečně otevřou oči.