JUDr., Bc. Richard Pokorný, Ph.D.

Raději čestného nepřítele než nečestného přítele.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2023 16:57:42 - Kilgore Trout

Dotaz

Máte pocit, že Vaše politické postoje jsou konzistentní? Opravdu nejste konzervativec? Dr. Skála jehož hájíte, totiž konzervativcem je. Jaký je váš postoj k Rusku viz. odkazy níže?

Děkuji

https://medium.seznam.cz/clanek/richard-pokorny-proc-nikdy-nebudu-konzervativcem-7682

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/filip-ma-dalsiho-silneho-kritika/r~ff5ffa3cd5fe11e8b295ac1f6b220ee8/

https://davdva.sk/ctirad-musil-muze-se-celosvetove-vratit-feudalismus/

https://forum.pirati.cz/viewtopic.php









Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2023 20:29:51 - JUDr., Bc. Richard Pokorný, Ph.D.
Dobrý den,

moje politické postoje jsou dlouhodobě zcela konzistentní. Konzervativní názory jsem neměl skutečně nikdy v životě, můžete se sám přesvědčit v mých starších článcích zde v mém profilu na PL - kupř. příklon české levice k Rusku nebo Číně jsem odmítal a nechápal již dávno před Putinovou invazí, viz opět moje články i zde v profilu na PL, snadno si dohledáte. Dr. Skála by dle mého názoru byl pro KSČM v minulosti lepším lídrem než dr. Filip, to si myslím nadále. Ruskou invazi na Ukrajinu považuji za zločinnou a bezvýhradně ji odsuzuji. Pokud Vás zajímají moje současné články, právě třeba i na téma ruské invaze, dovolím si Vás odkázat na svůj profil na https://medium.seznam.cz/autor/richard-pokorny-2455#utm_medium=suggest&utm_source=blogy. Do profilu na PL již nové články nevkládám, neboť nejsem členem žádné politické strany a nekandiduji na žádnou veřejnou funkci, takže by ode mě nebylo poctivé politický profil aktivně využívat. 

V úctě R.P.