MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2024 11:14:07 - Míla K.

rozdělená společnost

Pane Mašku, přeji hezký den. Je pravda, že tato vláda dělá vše proto, aby umlčela jiné názory než její vlastní, a že nálepkuje. Co se ale týče polarizace společnosti, nemyslíte, že si nemáte s vládou co vyčítat? Teď už jste se trochu zlepšili, ale ještě nedávno to bylo ANO, které bylo mistrem negativní kampaně. A když vidíme přenos ze Sněmovny, nedá se tvrdit, že byste se k sobě chovali nějak slušně, naopak. Urážíte se tam, nadáváte si a to je vás tam ,,jen“ 200. Jestli se v takovém počtu nedokážete bavit slušně, co pak čekáte od lidí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2024 8:00:37 - MUDr. Jiří Mašek
Dobrý den, máte pravdu, někdy je to za hranou. Od opozice musí koaliční poslanci i ministři očekávat kritiku. Problém vidím v tom, že na argumenty nepřicházejí konkrétní odpovědi, ale často je to nahrazeno nálepkováním  (dezoláti, putinovci, dezinformátoři...) a to se fakt těžko poslouchá. Obě strany by měly ubrat, v tom souhlasím.