Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.12.2012 5:04:53 - Granma

Důstojné stáří

když většinou jde o práci za minimální mzdu, kterou mladí nechtějí dělat a my ji za tuto mzdu děláme. Jak se mám pak jako občan postavit k schváleným nezdaněním náhrad poslanců. Minimální mzda nebyla zvýšená pět let, pracující důchodce odvádí daně, platí zdravotní a sociální pojištění, tedy v sociální oblasti podporuje ty, jež jsou bez práce, chápu, je to o solidaritě. Myslíte si, že důchodci jsou v současné době tak dobře na tom s důchody, že nepotřebuji dělat, aby si uchovali trochu přijatelný život, aby nemuseli zatěžovat ještě i své dětí, které se mají v dnešní době co obracet, aby uživili své rodiny. Mrzí mne, že členové KSČM zvedli ruku pro nezdanění svých náhrad, ale pro občany toho moc neudělali, aby se to zase jednou při volbách KSČM nevymstilo. Přeji Vám krásné Vánoční svátky a do Nového roku mnoho osobních i pracovních úspěchů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.12.2012 19:48:21 - Ing. Jiří Dolejš

Děkuji za ořání, nápodobně. A přejme si zejména ono  zvýšení šance na důstojný život ve stáří.

Pokud jde o  hlasování o daních, máte chybné informace.  KSČM nehlasovala ani pro kalouskův  "úsporný balíček" ani pro řešení, kterou vládní koalice připravila na řešení platů ústavních činitelů. Ale  dokonce ani v té schválené podobě není, že by nebyly zdaněny náhrady - ty jsou zdaněny i nadále.