Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2013 18:50:24 - Jitka Mrázková

Víc rozumem než jen srdcem

že to současné peklo v dohledné době skončí, nebo nás necháte padnout pod zlovůlí ODS,TOP a všehoschopnou Peake ? Heslem věř a víra Tvá Tě uzdraví už se opravdu nejde řídit. To co se děje se spíš dá nazvat, že svět se v prdel obrací. Copak na ty zloděje a podrazáky opravdu není metr a můžou si dělat co chcou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2013 23:24:44 - Ing. Jiří Dolejš

ze šlamastiky se musíme dostat sami svým úsilím a s podporu občanů - tady žádná uzdravující moc víry nepomůže. Jestli dnešní svět zraje do změny, je nezbyté se shodnout do jaké. pavice už jen vévodí procesu restaurace, ale posun vpřed zjevně nezvládá (je silou konzeravtivní) a nastavený špatně fungující systém v podstatě brání.

Tedy je na řadě iniciativa politická levice -  bez falešného populismu a s demokratičzějšími a současně  reálnými projekty. Těžiště logicky musí být v oblasti sociálně hospodářské, kořeny moci jsou vždy v ekonomice. Samotné moralizování a patriotický patos nepomůže. Konkurenceschopná Evropa, efektivní sociální stát, společnými pravidly spoutat síly finačních oligarchů, které se trhly z řetězu.