Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2013 11:06:35 - brundra

Pravicový oponent není nepřítel

Dobrý den, když pořád čtu nenávistné výkřiky proti KSČM, tak mne napadlo, že ODS je strana která jednoznačně propaguje nacismus. ODS byla založena 20. dubna v den výročí narození Hitlera. Kdyby si kdokoliv založil stranu v tento den, byl by neustále terčem útoků a nadávek. Tyto útoky by šly určitě nejvíce z řad ODS. Vzpomeňme na výroky Topolánka, který s oblibou používal výrazy nacistických funkcionářů, Bílá s Landou velcí podporovatelé ODS byli vyfoceni při hajlování. Teď si nevybavím kdo to byl, ale není to tak dlouho, když další zločinec z ODS použil nějaký výraz podporující (obdivující) nacismus. Nebylo by špatné, navrhnout ke zvážení, jestli by neměla být ODS zakázaná, možná by její vůdci měli být postaveni před soud za propagaci nacismu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2013 10:08:46 - Ing. Jiří Dolejš

1) nenávistné výlevy jsou prostě projevem hlouposti a nějaké nezvládnuté osobní frustrace, tudíž nemá smysl je přisuzovat celému standradnímu politickému proud, nebo dokonce bažit po jeho zakazování

2) ODS je prostě antipodem radikální levice jako strana pravicově konzervativní s neoliberálními názory na ekonomiku a někdy poněkud anachornicky národoveckými pohledy na českou otázku

3) nelze považovat ODS za stranu s nacistickou ideologií - i když se mi nelíbí výroky typu " es kommt der tag" či o noci dlouhých nožů a občasné kontaky do nahnědlého prostředí (Národní strany atp.)

Excesy je možné odmítnout, ale poltickou soutěž s pilířem české pravice, kterým ODS stále je veďme korektně - anti-ODSáctví by bylo stejně hloupé jako je primitivně negativistické vymezování vůči KSČM. Možná vás překvapí, ale znám i pár členů ODS či jejich sympatizantů, se kterými lze vést normální debatu a i na některých deatilech např. v komunální poiltice se i dohodnout. "Fandi ale zůstaň člověkem" ye používalo jako heslo vůči primitivům docházejícím na stadiony ne kvůli sportu ale aby dělali bordel. Myslím, že tohle by mohlo platit i v politice.